Schimburi & Retururi

Ai la dispozitie 14 zile pentru a te razgandi!

Aveti posiblitatea de a schimba sau a returna produsele achizitionate fara a specifica motivul schimbarii/returnarii.

 

Important! In continuare este prezentata procedura de schimbare/returnare a produselor. Cele prezentate mai jos nu se aplica in cazul in care ati constatat la deschiderea coletului ca produsele sau masurile acestora nu corespund cu cele comandate de dvs. Suntem perfectionisti si facem tot posibilul sa va multumim tocmai pentru ca dvs. sa reveniti in viitor, la noi, cu noi comenzi. Daca apar totusi greseli de fabricare, de print sau de gestionare a comenzilor va rugam sa ne anuntati in termen de 48 de ore de la primirea coletului si noi ne vom asuma responsabilitatea si cheltuielile de transport, asigurandu-ne ca situatia va fi rezolvata in cel mai scurt timp.

 

Schimbarea masurii sau modelului produselor comandate / Returnarea produselor
In cazul in care ati estimat eronat masura produselor sau pur si simplu doriti un alt model, sau doriti returnarea produselor, fara a invoca vreun motiv, va rugam sa urmati pasii de mai jos:

  • Descarcati si completati Formularul de Schimb & Retur
  • Ambalati produsele si includeti in colet, neaparat, Formularul de Schimb & Retur tiparit.
  • Trimiteti coletul cu produsele pe care doriti sa le schimbati catre noi, prin orice curier door-to-door sau prin Posta Romana
  • Includeti in colet si factura primita impreuna cu produsele comandate
  • Coletul trebuie sa ajunga la punctul nostru de lucru: judetul Buzau, localitatea Pietroasele, str. Principala, Complex Comercial Piata. Aveti toate aceste detalii le regasiti si pe factura pe care noi am pus-o in colet, impreuna cu produsele comandate. Atentie: pe AWB/Nota de transport NU trebuie specificata optiunea de ramburs sau optiunea de colet la schimb.
  • Imediat ce noi receptionam coletul va vom contacta telefonic pentru confirmare
  • Asteptati noul colet, acesta va sosi in cel mai scurt timp la dumneavoastra. Noul colet va ajunge cu ramburs de 15 lei, aceasta suma reprezentant contravaloarea transportului.

Descarca de aici Formularul de Schimb & Retur

 

Atentie! Inainte de a inapoia produsele verificati ca acestea sa fie intacte pentru a putea fi revandute. Articolele cu mirosuri de parfum, pătate, rupte sau cu orice alte defecte, nu vor fi inlocuite sau acceptate spre returnare. Daca in urma verificarii se constata unul sau mai multe dintre defectele mentionate, aceleasi produse vor fi retrimise catre dvs. cu ramburs de 15 lei, aceasta suma reprezentand costul livrarii.